Loading lapalingo.com

rtp 1,00-2,00%
min bet 1,00 €
max bet 1,00 €
Gratisspill
Spille Demo

Retningslinjer

Endret: 20.10.2014

Spørsmålet om databeskyttelse er også sentralt.

§1 Innledning

Personvern er for Rabbit Entertainment Ltd. (Heretter "Rabbit Entertainment" eller "vi") svært viktig. Vi har indikert til kommissær for databeskyttelse, rekkefølgen i databehandling i samsvar med bestemmelsene i personopplysningsloven (kapittel 440 av de innsamlede lover på Malta).

Ved hensiktsmessige tekniske og organisatoriske tiltak, sikrer vi til enhver tid beskyttelse for din personlige informasjon.

Vennligst les denne personvernerklæringen nøye. I den forklarer vi hvordan vi behandler dine personopplysninger. Bruk av våre tjenester innebærer at du kjenner denne personvernpolicy og akseptere det.

§2 Formålet med datainnsamling og bearbeidelse

Vi samler inn og bruker dine personlige opplysninger

  • for å møte juridiske og regulatoriske krav
  • for historiske og statistiske formål
  • for sikkerhet og kontroll
  • for å gi deg tilgang til våre tjenester
  • for å kunne tilby tilleggstjenester til deg i fremtiden.

Fra tid til annen kan vi bruke dine personopplysninger for å kontakte deg via telefon, mobil, for å gjøre deg oppmerksom på våre produkter samt arrangementer, aktiviteter, prosjekter, utvikling, planer, aktiviteter og kampanjer i posten eller via e-post. Ved å godta denne personvernerklæringen samtykker du i at du ikke vurderer bruken av din personlige informasjon som beskrevet her som et brudd på dine rettigheter under Data Protection Act (kapittel 440 av de innsamlede lover på Malta). All personlig informasjon blir lagret for varigheten av kontrakten, og som det kreves på lovlig vis. Hvis du ikke ønsker å motta reklame eller markedsføringsmateriell fra oss, kan du bar egi oss beskjed.

§3 Tredjeparts tilgang til personopplysninger

Rabbit Entertainment vil gjøre personopplysningene tilgjengelige kun for de ansatte i som faktisk behandler denne informasjonen, for å kunne tilby våre tjenester. Opplysningene vil ikke bli utlevert til tredjepart.

bare myndighetene er unntatt fra denne regelen, slik det forekommer ved lov eller rettskjennelse fra Malta Gaming Authority.

§4 beskytte dine personlige opplysninger

Rabbit Entertainment beskytter personlig informasjon som du oppgir til oss gjennom fysiske og elektroniske og organisatoriske tiltak. Gjennom å kryptere sensitive data, bruker vi SSL-kryptering på vår hjemmeside og til å kommunisere med vår betalingstjeneste. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere fullstendig sikkerhet av data som sendes over Internett. Vi oppfordrer deg til å være årvåken og om nødvendig å bruke andre tiltak for å beskytte dataene dine når du surfer på Internett.

§5 tilgang til dine personlige data

Du har rett til når som helst å få tilgang til informasjonen vi har om deg. Hvis du ønsker å endre personlig kontakt eller supplement, kan du gjøre dette på vår hjemmeside under fanen "Min konto" etter at du har logget inn med din e-postadresse og passord. Selvfølgelig kan du også kontakte vår kundeservice for dette. Du finner kontaktinformasjon på vår hjemmeside.

Du vil også måtte korrigere eventuelle uriktige opplysninger og, hvis mulig, for å gjennomføre slettinger. Vi for vår del har rett til å be om en skriftlig anmodning i dette tilfellet.

§6 cookies

Rabbit Entertainment bruker cookies for å gjenkjenne besøkende til sin nettside. Hver besøkende vil motta en informasjonskapsel på sin datamaskin. En cookie er en harmløs fil for analyseformål.

En session-cookie brukes til å analysere oppførselen til spillerne som er logget på vår hjemmeside. Etter slutten av sesjonen er sesjonskapselen fjernet fra terminalen.

§7 Bruk av Facebook Social Plugins

Dette nettstedet bruker såkalte sosiale plugins ("Plugins") det sosiale nettverket Facebook, som drives av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Plugins er identifisert av en Facebook-logo eller 'social plugin fra Facebook' og 'Facebook Social Plugin'. En oversikt over Facebook-plugins og deres utseende finnes her: developers.facebook.com/plugins

Når du besøker en side av vår nettside som inneholder en sosial plugin, etablerer nettleseren en direkte forbindelse til Facebook-serverne. Innholdet i plugin er fra Facebook direkte i nettleseren din og integrert i nettsiden.

Ved å integrere plugin mottar Facebook informasjon om at nettleseren har åpnet den tilsvarende siden av vår nettside, selv om du ikke har en Facebook-konto eller ikke er logget inn på Facebook. Denne informasjonen (inkludert din IP-adresse) blir overført fra nettleseren din direkte til en Facebook-server i USA og lagret der.

Hvis du er logget inn på Facebook, kan Facebook tilordne til å besøke vår side gjennom Facebook-kontoen direkte. Hvis du samhandler med plugins, for eksempel trykker på 'Liker' -knappen eller legger inn en kommentar, blir den tilsvarende informasjonen også overført direkte til en Facebook-server og lagret der. Informasjonen vil også bli publisert på Facebook og vist til dine Facebook-venner.

Facebook kan bruke denne informasjonen som formål reklame, markedsundersøkelser og personlig design av Facebook-sider. Facebook fremstiller bruker-, interesse- og forholdsprofiler for å kunne evaluere insatt reklame på Facebook-sidene, informere andre Facebook-brukere om deres aktiviter på vår nettside og videre med benyttelse av tjenester forbundet med Facebook.

Hvis du ikke vil at Facebook kartlegger informasjon innhentet gjennom vår nettside til din Facebook-konto, må du logge ut før du besøker vår hjemmeside på Facebook. Formålet og omfanget av datainnsamling og videre bearbeiding og bruk av data fra Facebook, og dine rettigheter og måter å beskytte ditt privatliv, kan du se i personvernpolitikken til Facebook: www.facebook.com/policy.php

§8 databeskyttelse av Rabbit Entertainment

Denne personvernerklæringen er for hver ansatt av Rabbit Entertainment, for informasjon og for å sikre at våre retningslinjer for personvern respektert og dine personlige opplysninger vil bli holdt hemmelig.

På vår side kan lenker også vises til andre nettsteder. Rabbit Entertainment gir ikke videre til operatørene av disse nettstedene personlige data for sine spillere, og er ikke ansvarlig for personvern på disse nettstedene. Vennligst les de respektive personvernerklæringer for tredje selskap nøye.

I tilfelle vi unntaksvis ønsker å bruke din personlige informasjon til annet enn det som her er beskrevet, vil vi selvsagt informere deg.

Personvernpolitikken til Rabbit Entertainment kan endres fra tid til annen. Følg regelmessig med eventuelle endringer i våre retningslinjer for personvern.

§9 referanser

Data Protection Act 2001
Legal Notice 16 av 2003

Glemt passord? Ny her?

Logg inn Lapalingo