Loading lapalingo.com

rtp 1,00-2,00%
min bet 1,00 €
max bet 1,00 €
Free games
Graj Demo

Ochrona danych

Wersja z dnia: 20 października 2014

Kwestia ochrony danych ma dla nas kluczowe znaczenie.

§1 Wprowadzenie

Ochrona Twojej sfery prywatnej jest ważna dla Rabbit Entertainment Ltd. (w dalszej części: „Rabbit Entertainment“ lub „my“). Zgłosiliśmy Commissioner of Data Protection przetwarzanie danych zamówienia zgodnie z postanowieniami Data Protection Act (Chapter 440 zbioru Laws of Malta).

Dzięki środkom technicznym i organizacyjnym zapewniamy ochronę Twoich danych osobowych w każdym czasie.

Prosimy o uważne zapoznanie się z niniejszą Polityką Prywatności. Wyjaśniamy w niej, w jaki sposób obchodzimy się z Twoimi danymi osobowymi. Korzystanie z naszych usług zakłada, że znasz i akceptujesz niniejszą Politykę Prywatności.

§2 Cele gromadzenia i przetwarzania danych

Gromadzimy i wykorzystujemy dane

  • w celu spełnienia wymogów prawnych i regulacyjnych
  • ze względów historycznych i statystycznych
  • dla bezpieczeństwa i kontroli
  • aby zapewnić Ci dostęp do naszych usług
  • aby móc w przyszłości oferować Ci więcej usług.

Od czasu do czasu wykorzystujemy dane osobowe, aby skontaktować się z Tobą telefonicznie, przez telefon komórkowy lub e-mail oraz aby informować o naszych produktach i wydarzeniach, działaniach, projektach, rozwoju, planach, przedsięwzięciach i promocjach. Wyrażając zgodę na niniejszą Politykę Prywatności, oświadczasz, że opisane tutaj wykorzystanie Twoich danych osobowych nie będzie traktowane jako naruszenie Twoich praw wynikających z Data Protection Act (Chapter 440 zbioru praw Laws of Malta). Wszystkie dane osobowe będą przechowane przez cały czas trwania stosunku umownego, jak jest to prawnie wymagane. Jeśli nie chcesz już otrzymywać od nas materiałów promocyjnych lub reklamowych, wystarczy powiadomić nas o tym.

§3 Dostęp osób trzecich do danych osobowych

Rabbit Entertainment udostępni dane osobowe tylko tym pracownikom, którzy faktycznie zajmują się tymi danymi, aby móc oferować Ci nasze usługi. Informacje te nie będą przekazywane osobom trzecim.

Z tej reguły wyłączone są tylko organy, które działają na podstawie ustawowego lub sądowego zarządzenia, jak np. Malta Gaming Authority.

§4 Ochrona danych osobowych

Rabbit Entertainment chroni Twoje dane osobowe, które są nam przekazywane, przy użyciu fizycznych i elektronicznych oraz organizacyjnych środków. Do szyfrowania wrażliwych danych używamy szyfrowania SSL na naszej stronie internetowej oraz do komunikacji z naszym dostawcą usług płatniczych. Należy pamiętać, że nie możemy zagwarantować pełnego bezpieczeństwa danych przesyłanych przez internet. Zachęcamy do zachowania czujności i, jeśli to konieczne, do korzystania z innych środków w celu ochrony swoich danych podczas surfowania w internecie.

§5 Dostęp do Twoich danych osobowych

Masz w każdym czasie prawo do uzyskania dostępu do danych, jakie o Tobie zapisaliśmy. Jeśli chcesz zmienić lub uzupełnić swoje dane kontaktowe, można dokonać tego na naszej stronie internetowej w zakładce „Moje konto“, po zalogowaniu się przy użyciu swojego adresu e-mail i hasła. Oczywiście w tym celu można również skontaktować się z działem obsługi klienta. Dane kontaktowe można znaleźć na naszej stronie internetowej.

Ponadto masz prawo do poprawienia i w miarę możliwości do usunięcia każdej niepoprawnej informacji. My ze swojej strony jesteśmy uprawnieni w takim przypadku o poproszenia o polecenie pisemne.

§6 Pliki „cookie” (tzw. „ciasteczka”)

Rabbit Entertainment wykorzystuje pliki „cookie”, aby ponownie rozpoznać odwiedzających na swojej stronie internetowej. Każdy odwiedzający otrzymuje pliki „cookie”, które są zapisywane na komputerze. Tzw. „ciasteczko” („cookie”) to nieszkodliwy plik służący do celów analitycznych.

Plik „cookie” sesji jest używany, aby móc zanalizować zachowanie graczy, którzy są zalogowani na naszej stronie. Po zakończeniu sesji, plik „cookie” sesji jest usuwany z urządzenia końcowego.

§7 Ochrona danych przez Rabbit Entertainment

Niniejszą Politykę Prywatności otrzymuje każdy pracownik Rabbit Entertainment w celu informacji oraz zapewnienia, że nasze wytyczne dotyczące ochrony danych będą przestrzegane, a Twoje dane osobowe zachowane w tajemnicy.

Na naszej stronie internetowej mogą być wyświetlane również linki do innych stron internetowych. Rabbit Entertainment nie udostępnia administratorom tych stron internetowych żadnych danych osobowych swoich graczy i nie bierze odpowiedzialności za wytyczne dotyczące danych osobowych tych stron internetowych. Proszę dokładnie zapoznać się z odpowiednimi oświadczeniami o ochronie danych podmiotów trzecich.

W przypadku, w którym wyjątkowo zechcemy wykorzystać Towje dane osobowe w sposób inny niż opisany tutaj, oczywiście poinformujemy o tym.

Wytyczne dotyczące ochrony danych Rabbit Entertainment mogą się od czasu do czasu zmieniać. Proszę regularnie na bieżąco informować się o ewentualnych zmianach w naszych wytycznych dotyczących danych osobowych.

§8 Odwołania

Data Protection Act 2001
Legal Notice 16 z roku 2003

Jakie było hasło? Nowy gracz?

Zaloguj się na Lapalingo