Loading lapalingo.com

rtp 1,00-2,00%
min bet 1,00 €
max bet 1,00 €
Free games
Spela Demo

Integritetspolicy

Version från: 20 oktober 2014

Ämnet integritet är oerhört viktigt för oss.

§1 Inledning

Skyddet av din integritet är viktigt för Rabbit Entertainment Ltd. (“Rabbit Entertainment”, “vi” eller “oss”). Vi har underrättat dataskyddsmyndigheten om vår bearbetning av data i enlighet med kraven i dataskyddslagen (kapitel 440 i Maltas lagstiftning).

Vi strävar efter att hålla dina personuppgifter konstant skyddade genom att införa lämpliga tekniska och organisationskontroller.

Ägna gärna ett ögonblick åt att läsa följande policy för att se hur vi hanterar dina personuppgifter, för när du använder våra tjänster anger du att du samtycker till policyn.

§2 Syfte för insamling av personuppgifter

Vi samlar in och använder dina personuppgifter för att

  • uppfylla juridiska och lagstadgade krav
  • använda dem för historiska och statistiska ändamål, samt för säkerhet och kontroller
  • tillhandahålla våra tjänster
  • göra fler tjänster av samma slag tillgängliga för dig i framtiden.

Från tid till annan kan vi också använda dina personuppgifter för att ta kontakt med dig via brev, e-post, telefon eller mobil för att presentera våra produkter eller evenemang, aktiviteter, projekt, planer, utvecklingar, åtaganden och specialerbjudanden som äger rum, marknadsförs eller stöds av Rabbit Entertainment. Genom att tillhandahålla dina personuppgifter ska du bekräfta att du inte anser att användningen av dina personuppgifter som beskrivs i denna integritetspolicy kränker dina rättigheter under dataskyddslagen (kapitel 440 i Maltas lagstiftning). Alla personuppgifter lagras så länge detta avtal gäller och så länge det krävs av tillämpliga lagstadgade bestämmelser. Vi vill påminna dig om att du har rätt till att och kan kontakta oss när som helst för att tacka nej till att ta emot kampanj- eller marknadsföringsmaterial från oss.

§3 Utelämning av personuppgifter till tredje part

Rabbit Entertainment har som policy att aldrig lämna ut personuppgifter till någon förutom de anställda som behöver tillgång till dina uppgifter för att tillhandahålla en tjänst. Uppgifterna överförs aldrig till tredje part.

Men lagar eller juridiska processer kan kräva att vi lämnar ut dina personuppgifter till myndigheter som Maltas spelmyndighet.

§4 Skydd av dina personuppgifter

Rabbit Entertainment använder fysiska, elektroniska och administrativa säkerhetsåtgärder för att skydda de uppgifter du skickar in till oss. Vid överföringar av känsliga data och vid kommunikationen med vår betalningsbehandlare används SSL-kryptering. Observera att vi inte kan garantera att några data som skickas över Internet är helt säkra. Därför vill vi uppmuntra dig till att vidta alla försiktighetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter när du är på Internet.

§5 Tillgång till dina personuppgifter

Du har alltid rätt att få tillgång till de uppgifter vi har om dig. Vill du granska och uppdatera dina personliga kontaktuppgifter kan du helt enkelt logga in på webbplatsen med e-post och lösenord och gå till sidan Mitt konto där du kan ändra dina uppgifter. Om du föredrar, kan du kontakta kundtjänst med kontaktuppgifterna på webbplatsen. Dessutom har du rätt att få felaktiga uppgifter korrigerade och i förekommande fall även raderade. Vi har rätt att be dig om en skriftlig begäran för uppgifterna vi har om dig.

§6 Cookies

Vår webbplats använder cookies för att spåra personer som besöker webbplatsen. Alla som besöker en Rabbit Entertainment-webbplats får en cookie på sin dator. Den är ett ofarligt paket som endast används för webbanalys.

En sessionscookie används när faktiska spelare loggar in på Rabbit Entertainment-webbplatsen och spårar dem via webbplatsen. När sessionen avslutas tas cookien bort från arbetsstationen.

§7 Integritetsåtagande

För att hålla dina personuppgifter konfidentiella delar vi dessa riktlinjer med alla anställda på Rabbit Entertainment.

Rabbit Entertainment-webbplatsen kan från tid till annan ha länkar till andra webbplatser. Rabbit Entertainment delar inte dina personuppgifter med sådana webbplatser och ansvarar inte för deras integritetspraxis. Vi uppmuntrar dig att undersöka sådana företags egna integritetspolicy.

Om vi tänker använda dina personuppgifter på ett sätt som inte angetts vid tidpunkten de samlats in kommer vi informera dig om detta.

Rabbit Entertainment integritetspolicy kan ändras när som helst. Det ligger i ditt intresse att granska integritetspolicyn regelbundet ifall den har ändrats.

§8 Referenser

Dataskyddslagen 2001
Rättsmeddelande 16 från 2003

Glömt lösenord? Ny här?

Logga in på Lapalingo