Loading lapalingo.com

rtp 1,00-2,00%
min bet 1,00 €
max bet 1,00 €
Ilmaispelit
Toista Demo

Tietosuoja

Versio: 20. lokakuuta 2014

Tietosuoja on meille todella tärkeä asia

§1 Johdanto

Käyttäjän yksityisyyden suojaaminen on Rabbit Entertainment Ltd.:lle (jatkossa: ”Rabbit Entertainment”) tärkeää. Olemme Maltan tietosuojalain (Data Protection Act) määräysten mukaisesti (Maltain lain luku 440) esitelleet toimeksiantotietojen käsittelyn periaatteemme tietosuojavaltuutetulle.

Asianmukaisten teknisten ja organistoristen toimenpiteiden avulla takaamme, että käyttäjän henkilötiedot pysyvät suojattuina koko ajan.

Lue nämä tietosuojaperiaatteet huolellisesti läpi. Niissä selitämme, miten käsittelemme henkilötietojasi. Palveluidemme käytön ehtona on, että käyttäjä on tutustunut tietosuojaperiaatteisiin ja hyväksyy ne.

§2 Tiedonkeruun ja tietojenkäsittelyn tarkoitus

Keräämme käyttäjien henkilötietoja

  • voidaksemme noudattaa lakisääteisiä ja sääntelyllisiä vaatimuksia;
  • historiantutkimusta ja tilastollisia tarkoituksia varten;
  • turvallisuutta ja valvontaa varten;
  • taataksemme käyttäjille pääsyn palveluihimme;
  • voidaksemme jatkossakin tarjota käyttäjille palveluita.

Ajoittain saatamme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä lanka- tai matkapuhelimella, postitse tai sähköpostitse sekä kertoaksemme sinulle tuotteistamme sekä tapahtumista, toiminnasta, parannuksista, suunnitelmista, hankkeista sekä erikoistarjouksista. Hyväksymällä nämä tietosuojaperiaatteet osoitat, ettet tulkitse tässä kuvattua henkilötietojen käyttöä tietosuojalaissa (Maltain lain luku 440) määriteltyjen oikeuksien loukkaamiseksi. Kaikki henkilötiedot tallennetaan sopimussuhteen ajaksi sekä lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Jos et halua saada meiltä mainos- tai markkinointimateriaalia, voit ilmoittaa siitä meille koska tahansa.

§3 Kolmansien osapuolien pääsy henkilötietoihin

Rabbit Entertainment antaa henkilötiedot vain sellaisten työntekijöiden saataville, jotka tosiallisesti käsittelevät näitä tietoja, jotta palveluitamme voidaan tarjota käyttäjille. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Nämä säännöt eivät koske viranomaisia, jotka toimivat lain velvoittamana tai tuomioistuimen määräyksestä, esimerkiksi Maltan peliviranomaista (Malta Gaming Authority).

§4 Henkilötietojen suojaaminen

Rabbit Entertainment suojelee käyttäjien luovuttamia henkilötietoja fyysisillä ja sähköisillä sekä organisatorisilla toimenpiteillä. Käytämme arkaluonteisten tietojen salaamiseen internetsivustollamme sekä yhteydenpitoon maksupalveluntarjoajien kanssa SSL-salausta. Huomaathan, että emme voi taata täydellistä tietosuojaa internetin kautta välitettäville tiedoille. Suosittelemme varovaisuuteen internetin käytössä ja tarvittaessa ryhtymään lisätoimiin henkilötietojen suojaamiseksi.

§5 Pääsy omiin henkilötietoihin

Sinulla on milloin tahansa oikeus päästä omiin tietoihisi, jotka olemme tallentaneet. Jos haluat muuttaa tai täydentää yhteystietojasi, voit tehdä sen internetsivustollamme välilehdestä ”Oma tili” sen jälkeen, kun olet kirjautunut palveluun sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Voit tietenkin ottaa yhteyttä myös asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löydät internetsivustoltamme.

Lisäksi sinulla on oikeus oikaista kaikki väärät tiedot ja pyytää ne poistettavaksi, mikäli mahdollista. Meillä puolestamme on oikeus edellyttää sinulta tällaisessa tapauksessa kirjallista pyyntöä.

§6 Evästeet

Rabbit Entertainment käyttää evästeitä sivuston käyttäjien tunnistamiseen. Jokaisen käyttäjän laitteelle tallennetaan eväste, joka on analyyttisiin tarkoituksiin luotu vaaraton tiedosto.

Istuntoevästettä käytetään sivustollemme kirjautuneiden käyttäjien toiminnan analysoimiseen. Istunnon päättyessä istuntoeväste poistetaan laitteelta automaattisesti.

§7 Facebookin sosiaalisten lisäosien käyttö

Tämä internetsivusto käyttää Facebook-yhteisöpalvelun niin sanottuja sosiaalisia lisäosia (”social plugins”). Facebook-yhteisöpalvelua hallinnoi Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (jäljempänä ”Facebook”). Lisäosat tunnistaa Facebook-logosta tai lisäyksestä ”Facebookin sosiaalinen lisäosa” tai ”Facebook Social Plugin”. Yleiskatsauksen Facebook-lisäosista ja niiden ulkonäöstä löydät täältä: developers.facebook.com/plugins.

Jos lataat verkkosivustoltamme sivun, joka sisältää tällaisen lisäosan, muodostaa selaimesi suoran yhteyden Facebook-palvelimiin. Lisäosan sisältö välitetään Facebookista suoraan selaimeesi ja liitetään edelleen verkkosivuun.

Lisäosan liittämällä Facebook saa tiedon, että selaimestasi on ladattu kyseinen verkkosivustomme sivu, riippumatta siitä, onko sinulla Facebook-tiliä tai oletko parhaillaan kirjautuneena Facebook-palveluun. Nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) välitetään selaimestasi suoraan Facebookin palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne.

Jos olet kirjautuneena Facebookiin, voi Facebook suoraan liittää käyntisi verkkosivustollamme Facebook-tilillesi. Kun käytät lisäosien integroituja toimintoja, esimerkiksi napsautat ”Tykkää”-painiketta tai kirjoitat kommentin, välitetään myös tämä tieto suoraan Facebook-palvelimelle ja tallennetaan sinne. Lisäksi tieto julkaistaan Facebook-palvelussa ja näytetään Facebook-kavereillesi.

Facebook käyttää näitä tietoja mainontaan, markkinatutkimuksiin ja Facebook-sivujen räätälöimiseen. Tätä varten Facebook luo käyttö-, kiinnostus- ja suhdeprofiileja esimerkiksi hyödyntääkseen tietoa vierailustasi verkkosivustollamme Facebook-mainoksissa, ilmoittaakseen muille Facebookin käyttäjille toiminnastasi verkkosivustollamme sekä edelleen tuottaakseen Facebookin käyttöön sidottuja palveluita.

Jos et halua, että Facebook liittää verkkosivustoltamme kerättyjä tietoja Facebook-tiliisi, on sinun kirjauduttava ulos Facebook-tililtäsi ennen kuin avaat sivustomme. Tietoa Facebookin tekemän tietojenkeruun tarkoituksesta ja laajuudesta sekä tietojen jatkokäsittelystä sekä hyödyntämisestä samoin kuin omista, tähän liittyvistä oikeuksistasi sekä asetuksista yksityisyytesi suojaamiseksi saat Facebookin tietosuojaohjeista: www.facebook.com/policy.php

§8 Rabbit Entertainmentin tietosuojakäytännöt

Jokainen Rabbit Entertainmentin työntekijä saa nämä tietosuojaperiaatteet tiedoksi. Näin varmistetaan myös, että tietosuojaperiaatteitamme noudatetaan ja käyttäjien henkilötiedot pidetään salassa.

Internetsivustollamme voi olla myös linkkejä muille sivustoille. Rabbit Entertainment ei luovuta näiden sivustojen ylläpitäjille mitään pelaajien henkilötietoja eikä ota mitään vastuuta näiden sivustojen tietosuojamääräyksistä. Lue kolmansien osapuolien tietosuojaperiaatteet huolellisesti läpi.

Siinä tapauksessa, että haluaisimme käyttää henkilötietojasi muutoin kuin tässä kuvatulla tavalla, ilmoitamme asiasta sinulle.

Rabbit Entertainmentin tietosuojamääräykset voivat ajoittain muuttua. Pidä itsesi ajan tasalla voimassa olevien tietosuojamääräysten ja mahdollisten muutosten suhteen.

§9 Huomautukset

Tietosuojalaki 2001 (Data Protection Act 2001)
Oikeudellinen tiedonanto 16/2003 (Legal Notice 16 of 2003)

Unohtunut salasana? Oletko uusi täällä?

Kirjaudu Lapalingoon