Loading lapalingo.com

load
rtp 1,00-2,00%
min bet 1,00 €
max bet 1,00 €
Ilmaispelit
Pelaa Demo

Tietosuoja

Versio: 27. heinäkuuta 2020

Tietosuojakäytäntö

A. Yleistä

Tämä Tietosuojakäytäntö koskee verkkosivua www.lapalingo.com ja on osa Käyttöehtoja.

Tämä tietosuojakäytäntö antaa sinulle tietoa siitä, kuinka huolehdimme henkilötiedoista, kun joku rekisteröityy Rabbit Entertainment -palvelussa osallistuakseen pelin pelaamiseen verkkosivustollamme (jäljempänä ”sinä”, ”sinun” jne.). Tässä Tietosuojakäytännössä kerrotaan sinulle yksityisyyteen liittyvistä oikeuksistasi, siitä miten laki suojelee sinua ja siitä kuinka tietojasi käsitellään.

Tätä verkkosivustoa ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä tietoisesti kerää lapsia koskevia tietoja.

Tästä verkkosivustosta tietosuojalain nojalla vastuussa oleva entiteetti on Rabbit Entertainment Ltd, jonka yritystunnus on C-66436 ja jonka rekisteröity osoite on Level 3, East Business Tower, 14, Triq Tas-Sliema, Gzira, GZR 1544, Malta (“Rekisterinpitäjä”).
Kaikki tässä Tietosuojakäytännössä mainitut viittaukset ”Rabbit Entertainment Ltd.”, ”me”, ”meidän” sekä näiden sanojen johdannaiset ovat viittauksia Rekisterinpitäjään.

Kun tarkoitamme sinua, palvelumme vierailijaa ja/tai käyttäjää, käytämme sanaa ”sinä” ja sanan ”sinä” johdannaisia.

Rabbit Entertainment Limited huolehtii kaikkien säilyttämiemme tietojen turvallisuudesta. Olemme sitoutuneet noudattamaan Euroopan yleistä tietosuoja-asetusta 2016/679 (”GDPR”).

Jos sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojakäytännöstä tai tietosuojamenettelyistämme, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme seuraavilla tavoilla:

Sähköpostiosoite: [email protected]

Postiosoite: Level 3, 14 East Business Tower, Triq Tas-Sliema, Gzira, GZR 1544, Malta

B. Muutokset Tietosuojakäytäntöön ja velvollisuutemme ilmoittaa sinulle muutoksista

Käymme Tietosuojakäytäntöämme läpi säännöllisesti. Tämä versio on päivitetty viimeksi huhtikuussa 2020. Vanhemmat versiot saa ottamalla yhteyttä meihin.

Pidätämme oikeuden tehdä ajoittain muutoksia tähän Tietosuojakäytäntöön. Tätä Tietosuojailmoitusta voidaan muuttaa, ja sinulle ilmoitetaan siitä ilman aiheetonta viivytystä pelaajatililläsi.

C. Kolmannen osapuolen linkit ja kolmannen osapuolen evästeet

Tämä verkkosivu voi sisältää linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivuille, lisäosiin, sovelluksiin ja evästeisiin. Jos napsautat linkkejä tai otat tällaisia yhteyksiä käyttöön, saattavat kolmannet osapuolet voida kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Emme hallitse näitä kolmansien osapuolien verkkosivustoja emmekä ole vastuussa heidän tietosuojalausunnoistaan. Kun poistut verkkosivustoltamme, kehotamme sinua lukemaan kaikkien vierailemiesi verkkosivujen Tietosuojakäytännöt.

Tähän sisältyy tapaukset, joissa verkkosivuillamme olevat pelit tarjotaan pelien tarjoajien verkkosivujen kautta, jolloin ne eivät ei kuulu tietosuojasäännöstemme piiriin. Verkkosivuillamme tarjotut kolmannen osapuolen pelit tarjoavat:

Play’n GO
Bally Wulff
Big Time Gaming
Gamomat
NetEnt
Microgaming
Amatic
Thunderkick
Lionline Entertainment
Yggdrasil
Endorphina
Playson
Pariplay
Oryx Gaming
Pragmatic Play
Kalamba Games
WMS
Shuffle Master
Barcrest
Evolution Gaming
Merkur Gaming
NextGen Gaming
United Remote
Wazdan
Red Tiger
Redrake
Blueprint Gaming

D. Evästeet

Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka käytämme Evästeitä, katso Evästekäytäntö. Se sisältää myös listan kolmansien osapuolien evästeitä, joita verkkosivuilllamme on, sekä linkit kyseisien kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöihin.

E. Mitä henkilötietoja käsitellään?

Henkilötietojen käsittelyllä tarkoitetaan mitä tahansa operaatiota tai operaatioita, jotka suoritetaan henkilötiedoille tai henkilötietojoukoille, ei-automatisoiduilla tai automatisoidulla tavalla, kuten keräämällä, tallentamalla, järjestämällä, jäsentelemällä, säilyttämällä, mukauttamalla tai muuttamalla, hakemalla, konsultoimalla, käyttämällä, luovuttaminen siirtämällä, levittämällä tai muuten asettamalla saataville, yhdenmukaistamisella tai yhdistämisellä, rajoittamisella, poistamisella tai tuhoamisella.

Henkilötiedot ovat kaikkia tietoja, joista voidaan tunnistaa sinut yksilönä.

Seuraavassa on tietoluokat, jotka annamme eri tiedoille asiakassuhteen aikana:

  1. Pelaajatilin tiedot, sisältäen ainakin seuraavat: etunimi, sukunimi, käyttäjänimi tai vastaava tunnus, syntymäpäivä, sukupuoli, maa;
  2. Yhteystiedot, sisältäen ainakin seuraavat: sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumerot;
  3. Taloudelliset tiedot, sisältäen ainakin seuraavat: maksutapa ja maksutiedot (kuten pankkisiirto, luottokortti tai muu hyväksytty maksutapa);
  4. Tunnistus- ja vahvistustiedot, sisältäen ainakin seuraavat: todiste osoitteesta, ikä, kansallisuus, pätevyydet, käydyt koulut/yliopistot, työhistoria ja -tiedot;
  5. Tapahtumatiedot, sisältäen ainakin seuraavat: tapahtumahistoria (esim. kirjautumiset, pelaamistaajuus, talletukset, voitot, bonukset ja pelatut pelit, sekä kampanjat, joihin olet osallistunut);
  6. Profiilitiedot, sisältäen ainakin seuraavat: mielenkiinnon kohteet, mieltymykset, palaute, tapahtumat joissa olet käynyt, tapahtumat joista pidät, tiedot verkkosivumme käytöstä, tiedot tuotteidemme käytöstä ja tiedot palveluidemme käytöstä;
  7. Tekniset ja analyyttiset tiedot, sisältäen ainakin seuraavat: IP-osoite, palveluntarjoaja ja selaimen tyyppi/versio (tämä on selitetty tarkemmin Evästekäytännössä, sillä jotkut tiedot kerätään käyttäen evästeitä ja/tai vastaavia seurantateknologioita);
  8. Markkinointi- ja viestintätiedot, sisältäen ainakin seuraavat: mieltymyksesi meiltä ja kolmansilta osapuolilta vastaanottamaasi markkinointia koskien sekä mieltymyksesi viestintää koskien;
  9. Viestinvaihtotiedot: saatamme tallentaa tietoja, jotka saimme kommunikoidessamme kanssasi (tallennettavien puheluiden, chattien, sähköpostien tai SMS-viestien kautta), sisältäen valituksiisi liittyvät sekä sisäiseen viestintään ja muistiinpanoihin liittyvät tiedot.
  10. Yhdistellyt tiedot: keräämme, käytämme ja jaamme myös Yhdisteltyjä tietoja, kuten tilastotietoja tai väestötietoja. Yhdistellyt tiedot johdetaan henkilötiedoista, mutta näistä tiedoista ei voida suoraan tai epäsuoraan käyttää henkilöllisyytesi paljastamiseen. Voimme esimerkiksi yhdistää profiilitietosi laskeaksemme prosenttiosuuden käyttäjistä, jotka käyttävät tiettyä verkkosivuston ominaisuutta.

Palvelun käytöstä suoraan tulevien henkilötietojen lisäksi keräämme myös henkilötietoja, kun vierailet verkkosivustolla, kunhan olet hyväksynyt evästeiden käytön (tätä selitetään tarkemmin Evästekäytännössä).

Keräämme myös tietoja kolmansilta osapuolilta, kuten kumppaneiltamme, palveluntarjoajiltamme ja julkisesti saatavilla olevista verkkohauista, jotta voisimme noudattaa lainsäädännöllisiä velvoitteitamme ja jotta voisimme tarjota lisäpalveluita ja parantaa palveluitamme.

Huomaa, että jos jossain vaiheessa muodostamme sinua koskevan tietojoukon, josta sinut voi tunnistaa suoraan tai epäsuoraan, käsittelemme yhdistettyä tietojoukkoa henkilötietoina, joita käytetään tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

F. Mitkä ovat tietojen Käsittelyn syyt?

Huomaathan ensin, että meidän on käsiteltävä henkilötietojasi voidaksemme tarjota sinulle palveluitamme; tietoja tarvitaan tilisi rekisteröintiprosessia varten, jonka yksi osa on Käyttöehtojen sekä tämän Tietosuojakäytännön hyväksyminen. Jotta pystymme pitämään sopimusvelvoitteemme ja tarjoamaan sinulle pääsyn palveluihimme, meidän on käsiteltävä tietoja tai tietojoukkoja, joista sinut voi tunnistaa. Meidän on myös käsiteltävä henkilötietoja, jotta voisimme täyttää lakisääteiset velvoitteemme.

Käsittely, joka tehdään sinun käyttämiä palveluita varten tai lakisääteisten velvoitteittemme täyttämistä varten, on pakollista. Sinulle ilmoitetaan aina tarkoituksista ja siitä, mitkä pyydetyistä tai käsittelemistämme tiedoista ovat pakollisia ja mitkä tiedot ja käsittely on valinnaista. Jos et anna tai päätät olla antamatta meille tietoja, tai et anna meidän suorittaa käsittelyä, jokaon pakollista, emme ehkä pysty täyttämään sopimusta, joka meillä on tai jota yritämme tehdä kanssasi. Tässä tapauksessa emme voi tarjota sinulle mitään palveluita.

Käsittelyn tarkoitukset suhteessa palveluihisi pääsyyn esitetään tässä Tietosuojakäytännössä tiedoksesi, samoin kuin muut syyt käsittelylle.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseksi sinulle, ja valtuutamme vain käsittelijöitä, alikäsittelijöitä ja kolmansia osapuolia, jotka tarjoavat palveluja meille tai sinulle puolestamme, ja jotka käsittelevät tietoja samoihin tarkoituksiin.

Erityisesti tämä sisältää, mutta ei rajoitu, seuraaviin tarkoituksiin, jotka olemme suunnitelleet henkilötietojesi hyödyntämiseksi:

  1. Auttaa sinua luomaan, käyttämään ja hallitsemaan pelaajatiliäsi antamalla sinulle pääsyn peleihimme ja palveluihimme; yleinen välisemme suhteen hallinnointi ja siihen liittyvä kommunikointi;
  2. antaa sinulle mahdollisuuden osallistua arvontaan, kilpailuun tai täyttää kysely;
  3. toimittaa sinulle asiaankuuluvaa verkkosivusisältöä ja mainoksia ja mitata tai ymmärtää sinulle tarjoamamme mainonnan tehokkuuden;
  4. seurata pelaamisesi aktiivisuutta vastuulliseen pelaamiseen liittyviä syitä varten;
  5. valvoa ja tutkia epäilyttävää käyttäytymistä toimintamme suojelemiseksi kaikilta riskeiltä ja petoksilta;
  6. seurata ja tutkia tapahtumia ja pelin kulkua petoksien ja rahanpesun havaitsemiseksi ja estämiseksi;
  7. hallinnoida kaksoistilien rekisteröintiä ja henkilöiden rekisteröintiä lainkäyttöalueilta, joilla rahapelit ovat kiellettyjä;
  8. statistinen analyysi ja tutkimus;
  9. markkinointi, markkinatutkimus, asiakaskyselyt ja asiakasprofilointi data-analyysi;
  10. lisenssi- ja viranomaisvaatimuksien noudattaminen;
  11. tutkimus ja kehitys.

Käytämme henkilötietojasi vain niihin tarkoituksiin, joihin saimme ne, paitsi jos kohtuudella katsomme, että meidän on käytettävä niitä toisesta syystä ja että tämä syy on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa.

Sinun suojaamiseksi, oikeutetun etumme vuoksi, eli petoksilta ja peliriippuvuudelta suojautumiseksi sekä etäpelaamista ja AML-määräyksiä koskevien lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi käytämme automatisoituja järjestelmiä auttaaksemme meitä seuraamaan ja tarkastamaan pelaajamme. Siitä huolimatta voit olla varma, että kaikki toimista tehdyt lopulliset päätökset tehdään aina ihmisen toimesta ja ihmisen tekemän päätöksentekoprosessin kautta.

Jos meidän on käytettävä henkilötietojasi alkuperäisistä tarkoituksista poikkeavaan tarkoitukseen, ilmoitamme sinulle ja selitämme oikeusperustan, jonka avulla voimme tehdä niin.

G. Mitkä oikeudelliset perusteet tukevat tällaista Käsittelyä?

Henkilötietojesi käsittely tapahtuu pääasiassa seuraaviin neljään oikeudelliseen perusteeseen perustuen. Voimme käyttää useampaa kuin yhtä neljästä oikeudellisesta perusteesta, ja tämä riippuu siitä, mikä on sopivin ottaen huomioon kyseinen käsittelytarkoitus, mitä varten olemme käsittelemässä tietoja, ja millainen suhde meillä on sinuun.

  1. Sopimus: Käsittely on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen vuoksi tai sinun pyynnöstäsi tapahtuvien toimenpiteiden toteuttamiseksi ennen tällaisen sopimuksen tekemistä (esimerkiksi kun avaat rekisteröidyn pelaajatilin).
  2. Laillinen velvoite: Käsittely on tarpeellista, jotta voisimme noudattaa lakisääteisiä velvoitteita ja sääntelyvelvoitteita (erityisesti rahanpesun torjuntaa koskevia säädöksiä sekä asiaan liittyviä verkkouhkapelaamista ja vedonlyöntiä koskevia lakeja ja määräyksiä)
  3. Suostumus: Olet antanut selkeän suostumuksen käsitellä henkilötietoja tiettyyn tarkoitukseen edellyttäen, että voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. (Suostumustasi tarvitaan esimerkiksi markkinointi- ja mainosviestinnän lähettämiseen sinulle. Saat markkinointikommunikaatioviestejä meiltä, jos olet tilannut palvelun, etkä ole sulkenut itseäsi pois kyseisen markkinoinnin vastaanottamisesta. Pyydämme nimenomaisen suostumuksesi ennen kuin jaamme henkilötietosi kolmansien osapuolten kanssa markkinointitarkoituksiin. Jos et enää halua vastaanottaa näitä myynninedistämisviestejä, uutiskirjeitä ja markkinointitarjouksia, voit kieltäytyä vastaanottamasta niitä joko rekisteröitymisesi yhteydessä tai myöhemmin sulkemalla itsesi näiden ulkopuolelle, ja tällainen mahdollisuus esitetään jokaisessa viestissä. Sinulla on lisäksi oikeus milloin tahansa ilmoittaa meille, että et halua vastaanottaa meiltä mitään mainosviestintää. Voit tehdä tämän lähettämällä sähköpostia asiakastukitiimillemme seuraavaan osoitteeseen: [email protected])
  4. Oikeutettu etu: Käsittely on tarpeellista liiketoimintamme oikeutetun edun tai kolmannen osapuolen oikeutetun edun vuoksi, jotta voisimme johtaa ja hallita liiketoimintaamme sellaisella tavalla, että voimme tarjota sinulle parhaan palvelun/tuotteen sekä parhaan ja turvallisimman kokemuksen. Harkitsemme ja tasapainotamme mahdolliset vaikutukset sinuun (sekä positiiviset että kielteiset) ja oikeutesi, ennen kuin käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme vuoksi. Suojaamme henkilötietosi, jos käytämme niitä toimissa, joiden vaikutukset sinuun ylittävät etumme, elei meillä ole suostumustasi tai laki muuten vaatii tai sallii käytön. (Käsittelemme henkilötietojasi tässä tarkoituksessa esimerkiksi osana yrityksellemme kriittisiä petoksen vastaisia toimia, verkkoturvallisuuden varmistamiseksi, pelaajan riitoja ratkaistaksemme, pelaajien ohjaamiseksi vastuullisen pelaamisen tukitiimin pariin sekä pelaajan käyttökokemuksen parantamiseksi.)

H. Mitkä ovat lailliset oikeutesi?

Sinulla on tietosuojalakien mukaiset oikeudet henkilötietoihisi.

  • Henkilötietojen pyyntö - Voit saada kopion meidän sinusta pitämiimme henkilötietoihin milloin vain ottamalla yhteyttä sähköpostitse yrityksen tietosuojavastaavaan osoitteessa [email protected].
  • Henkilötietojen korjauspyyntö - Voit milloin vain asiakastukemme kautta pyytää meitä korjaamaan pelaajatilin tietojasi ja yhteystietojasi.
  • Henkilötietojen poistamispyyntö - Voit milloin vain pyytää meitä poistamaan sinusta pitämämme tiedot lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: [email protected]. Varmistamme, että tällaiset henkilötiedot poistetaan pyynnöstäsi, edellyttäen että niitä ei vaadita kohdassa ”Kuinka kauan säilytämme tietojasi?” mainittuihin tarkoituksiin. Jos näin on, sinulle ilmoitetaan, että tällaisten henkilötietojen poistamisen myötä verkkosivuston käyttökokemuksesi laatu heikkenee.
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen - käsittelyn vastustaminen ja suostumuksen peruuttaminen - Voit milloin tahansa pyytää asiakastukitiimiltä, että rajoitamme tai lopetamme tiettyjen tietoihin liittyvien prosessien suorittamisen, ja noudatamme tätä pyyntöä, mikäli mainittujen tietojen käsittelyyn ei ole laillista velvoitetta. Samoin koskien tietoihin liittyviä prosesseja, joita suoritamme suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa mainitun suostumuksen Oma tili -osiossa sisäänkirjautumisen jälkeen. Edellyttäen, että suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta sellaisen tietojen käsittelyn laillisuuteen, joka olisi tapahtunut ennen mainittua suostumuksen peruuttamista.
  • Henkilötietojen siirron pyytäminen - Voit pyytää, että siirrämme tiettyjen tietoluokkien tietosi kolmansille osapuolille lähettämällä pyynnön tietosuojavastaavalle.
  • Oikeus tehdä valitus - Sinulla on oikeus tehdä valitus milloin tahansa valvontaviranomaiselle. Maltan tietosuojavaltuutettu (Information and Data Protection Commissioner, IDPC) on johtava valvontaviranomainen (www.idpc.org.mt).

Huomaathan, että yllä oleviin oikeuksiin on poikkeuksia. Esimerkiksi pyyntöä henkilötietojen poistosta ei ehkä voida tehdä, koska joudumme säilyttämään tietyt henkilötiedot, kuten maksutapahtumatiedot, meihin sovellettavien lisenssisopimusten vaatimusten vuoksi.

Sinun ei tarvitse maksaa maksua pääsystäsi henkilötietoihisi (tai muun oikeuden käyttämiseen); kaikki tietojen saatavuuteen tai oikeuksien käyttämiseen liittyvät kyselyt käsitellään kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa pyynnön toimittamisesta meille. Voimme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai liiallinen. Vaihtoehtoisesti voimme kieltäytyä täyttämästä pyyntöäsi näissä olosuhteissa.

I. Kuinka pitkään säilytämme tietosi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä Tietosuojakäytännössä määriteltyihin käsittelyn oikeutettuihin tarkoituksiin ja toteutamme tehokkaasti asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet tarjotaksemme tehokkaan suojan luvatonta tai laitonta käsitystä vastaan.

Kun pelaajatilisi suljetaan, henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin tarvitaan, jotta voimme täyttää lailliset velvoitteemme, jotka meitä pelioperaattorina erilaisten oikeudellisten välineiden kautta koskevat (kuten sovellettavat verolait, rahanpesun torjuntaa koskevat asetukset ja parhaat käytännöt), ja jotta voimme suojata oikeutettuja etujamme (riitojen ratkaisemista varten). Sovellettavat tietojen säilytysajat riippuvat tallennettavien henkilötietojen luokasta ja käsittelyn tarkoituksista. Henkilötietoja voidaan myös säilyttää pidempään, jos tietojen poistaminen ei ole mahdollista teknisistä syistä.

Alla on esimerkkejä henkilötiedoista, rajoittumatta kuitenkaan näihin tietoihin:

  • Nimi ja sukunimi
  • Syntymäpäivä
  • Asuinosoite
  • Kansallisuus
  • Henkilöllisyysnumero

tällaisia tietoja säilytetään viiden vuoden ajan sinun kanssa tehdyn pelaamissopimuksen päättymispäivästä.

Muita henkilötietoluokkia voidaan säilyttää pidempään, esimerkiksi 10 vuoden säilytysaika koskee rahasiirtojen päivämääriä, jotka suoritettiin henkilön tililtä ja tilille:

  • Rahasiirtotiedot

Edellä sanotusta huolimatta, jos haluat tarkempia tietoja säilytysehdoista ja erityisistä henkilötietoluokista, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme ja me annamme sinulle kyseisten tietojen säilyttämisehdot.

Jos me emme enää tarvitse henkilökohtaisia tietojasi, me joko poistamme tiedot turvallisesti tai anonymisoimme ne.

J. Kenelle jaamme henkilötietosi?

  1. Ryhmän yritykset ja tietojen käsittelijät

    Palveluidemme tarjoamisen aikana henkilötietojasi siirretään ja/tai luovutetaan vastaanottajille, joilla on valtuudet käsitellä henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin meidän puolestamme tai jotka ovat lain valtuuttamia.

    Nämä vastaanottajat ovat joko ryhmän yrityksiä, joihin sovelletaan yksityisyydensuojastandardejamme, tai ulkopuolisia yrityksiä, jotka on valittu käsittelemään tietosi meidän puolestamme asianmukaisten sopimusten mukaisesti. Näillä sopimuksilla varmistetaan, että henkilötietoja käsitellään Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen sekä tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti. Otamme yksityisyytesi vakavasti. Siksi teemme parhaamme ryhtyäksemme kaikkiin perusteltuihin toimiin varmistaaksemme, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

    Alla on tiedot henkilötietojen käsittelyyn osallistuvien vastaanottajien luokituksista ja tietojen käsittelytarkoituksista:

    1. Ryhmämme yritykset, sisältäen Pelijärjestelmän tarjoajan, vain tässä Tietosuojakäytännössä mainittuihin tarkoituksiin;
    2. Pelien tarjoajat pelien tarjoamiseksi;
    3. Maksupalveluntarjoajat maksutapahtumien suorittamiseksi;
    4. Markkinoinnin tarjoajat tiettyjen markkinointitoimien suorittamiseksi meidän puolestamme , mutta vain suostumuksellasi;
    5. Sääntelyelimet tai Lupaviranomaiset tai valvontaviranomaiset;
    6. IT-/järjestelmän tukipalvelut;
    7. Kolmannet osapuolet, jotka avustavat tutkimuksissa (kuten AML-tutkimuksissa) petosten tai muiden turvallisuus- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi ja estämiseksi;
    8. Pilvipalvelujen tarjoajat pilvipohjaisten palvelujen tarjoamiseksi, tällaisia voivat olla esimerkiksi tiettyjen ohjelmistojen tallennus tai isännöinti;
    9. Käsittely- tai yhteisvalvojina toimivat ammatilliset neuvonantajat, mukaan lukien lakimiehet, pankkiirit, tilintarkastajat ja vakuutuksenantajat, jotka tarjoavat neuvonta-, pankki-, lakipalvelu-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluita;
    10. Palveluntarjoajat tietojen analysoimiseksi;
    11. Kolmannet osapuolet, mukaan lukien mikä tahansa samaan yritysryhmään kuuluva yritys Rabbit Entertainment Ltd:n kanssa, jolle voimme myydä, siirtää tai yhdistää liiketoimintamme, varallisuutemme tai omaisuutemme, tai toimintomme, tai joka on uudelleenjärjestelyn tulos. Toisaalta voimme myös hankkia tai yhdistää liiketoimintamme. Jos liiketoimintaan liittyen tulee muutoksia, voivat uudet omistajat käsitellä henkilötietoja samojen asetusten puitteissa mitä on ilmaistu aiemmin tietosuojakäytännössä.
    12. Palveluntarjoajat, jotka mahdollistavat yhteydenpidon kanssasi teknisestä näkökulmasta (esim. sähköposti, chat).
  2. Muut vastaanottajat

    Jos kyseessä on henkilötietojen toimittaminen kolmansille osapuolille, jotka käsittelevät tietoja omaan tarkoitukseensa ja heidän tietosuojakäytäntönsä mukaisesti, ilmoitamme kyseisten kolmansien osapuolten nimet, selitämme mihin tarkoitukseen nämä osapuolet voivat käyttää kyseisiä tietoja, ja pyydämme suostumustasi erikseen.

K. Siirretäänkö henkilötietosi Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

Jos siirrämme henkilötietosi mihin tahansa Euroopan talousalueen ulkopuolelle (ottaen huomioon, että palveluntarjoajillamme voi olla palvelimia, jotka sijaitsevat Euroopan talousalueen ulkopuolella ja/tai työntekijöitä, jotka toimivat Euroopan talousalueen ulkopuolella), tehdään tällainen siirto suojatusti ja Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen luvun 5 määrittämiä suojatoimia noudattaen, sekä valvontaviranomaiselta neuvoja pyytäen, jos pidämme sitä tarpeellisena varmistaaksemme, että henkilötietojesi suojaustaso ei heikkene.

L. Reagointimme henkilötietojen tietoturvaloukkauksiin

Kun saamme tietää epäillystä tai tosiasiallisesta henkilötietoihin liittyvästä tietoturvaloukkauksesta, suoritamme sisäisen tutkinnan ja ryhdymme asianmukaisiin korjaaviin toimenpiteisiin. Jos vierailijoidemme ja/tai käyttäjiemme oikeuksiin ja vapauksiin kohdistuu riski, ilmoitamme asiasta johtavalle valvontaviranomaiselle sekä tarvittaessa rekisteröidyille ilman aiheetonta viivytystä ja mahdollisuuksien mukaan 72 tunnin kuluessa siitä, kun tulemme tietoisiksi tällaisesta tietoturvaloukkauksesta.

M. Tietoturva

Mikään Internetin tiedonsiirtomenetelmä tai elektroninen tallennusmenetelmä ei ole sataprosenttisesti turvallinen. Emme voi taata tai taata tietojen, joita välität meille tai tallennat palvelimelle, turvallisuutta, eli toimit siis omalla vastuullasi. Emme myöskään voi taata, että tällaisiin tietoihin ei päästäisi käsiksi tai että niitä ei voisi paljastaa, muuttaa tai tuhota fyysisen, teknisen tai organisatorisen rikkomuksen vuoksi.

Suoritamme kuitenkin kaikki asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimet suojataksemme henkilökohtaisia tietojasi luvattomilta käyttäjiltä ja estääksemme vahingossa tapahtuvan tai laittoman käsittelyn, paljastamisen, tuhoamisen, katoamisen, muuttamisen tai vahingoittumisen. Ainoastaan meidän tai kolmansien osapuolien yritysten valtuuttamat henkilöt, jotka ovat sopimussuhteessa meihin ja tietosuojaperiaatteiden sekä tämän tietosuojakäytäntölausuman ehtojen noudattamiseen, saavat pääsyn henkilötietoihisi.

Kaikki arkaluontoiset tiedot, jotka siirretään tietokoneesi ja meidän välillä, siirretään suojatusti Internetin kautta vahvan salauksen avulla. Käytämme suojattua ja testattua salaustekniikkaa, jolla on tunnettujen varmennustahojen tarjoamat varmenteet.

Lisäksi kaikki henkilötiedot on suojattu luvattomalta käytöltä palomuurilla ja tunkeutumisen estävillä järjestelmillä.

Huomioithan viimeiseksi, että vaikka teemmekin oman osamme, on myös sinun ryhdyttävä henkilökohtaisiin toimiin tietojesi turvallisuuden turvaamiseksi sekä fyysisesti että sähköisesti noudattamalla yleisiä parhaiden käytäntöjen menettelyjä, kuten:

  1. Virustorjuntaohjelman käyttäminen ja sen päivitettynä pitäminen;
  2. Käyttöjärjestelmien ja selaimien päivittäminen sekä muiden turvallisuuspäivitysten asentaminen;
  3. Varmistuminen siitä, että tietokoneesi tai muu laitteesi ei jää ilman valvontaa, kun olet kirjautuneena verkkosivullemme;
  4. Vahvojen salasanojen käyttäminen kaikille palveluille/kirjautumisille.

N. Voimassaolo

Tämä on tämän asiakirjan versio 1.2 ja sitä päivitettiin viimeksi 27. heinäkuuta 2020.

Kirjaudu Lapalingoon